IncludingTax
Nederlands
Close
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
Zoek
Terug naar alle blogberichten

5-daagse stockverkoop: kwalitatieve voetbaldoelen!

 

 

Voetbaldoelen kunnen afzien. Trekken… Sleuren… gooien… het continue verplaatsen …. Deze aanleidingen zorgen ervoor dat doelen makkelijker kunnen scheuren in de lasnaden. D&D Sport kent het probleem en heeft hiervoor de oplossing! De kwalitatieve voetbaldoelen van D&D Sport garanderen je een langere levenstermijn.

Bovendien kan je tijdens de 5-daagse stockverkoop ook nog genieten van extra kortingen op de netten en het transport.

 

  1.      Voetbaldoelen uit 1 stuk

Wie kent het niet… voetbaldoelen waarvan de bouten los komen te zitten. Gevolg: wiebelende doelen, loskomende netbeugels en zelfs erger nog… doelkaders die volledig los komen. Veiligheidshalve niet OK om op dergelijke voetbaldoelen te spelen.

Onze Premium voetbaldoelen zijn uit 1 stuk gelast! Er komen geen bouten en moeren aan te pas. Onze profielen zijn voor al onze doelen 80x90mm en voor de seniordoelen 100x120mm. De D-netbeugel (van boven tot onder) maakt dit voetbaldoel dan weer extra stevig. Wiebelende en loszittende voetbaldoelen kennen wij niet meer!

 

  1.      Extra verstevigingen

Voetbaldoelen scheuren voornamelijk in de lasnaden. Door hier extra verstevigingen aan te brengen garanderen we een ultrasterke constructie. Door een opening te voorzien in deze verstevigingen, kan het doelnet ook steeds mooi in de hoeken aangesloten worden op het doelkader. Het net komt nu steeds mooi te hangen in deze beresterke voetbaldoelen.

 

  1.      Veiligheidspictogram

Veilig sporten in een veilige omgeving blijft ook een absolute must. We voorzien al onze voetbaldoelen dan ook standaard met een veiligheidspictogram, zodat er geen twijfel kan bestaan over do’s & don’ts.. Zo informeer je op een correcte manier en accuraat de gebruiker van het materiaal.

 

  1.      Doelnetten

Onze voetbaldoelen zouden niet af zijn zonder oerdegelijke netten. We bieden voetbaldoelnetten aan in alle formaten, ook als dat precisiewerk/maatwerk is. Wit, groen, tweekleurig, in de clubkleuren, het kan allemaal. Afhankelijk van het gebruik, veelvuldig of minder frequent, kies je ook zelf de draaddikte van de netten, 3mm – 4mm – 5mm. Heb je keuzestress, vertel ons wat je zoekt en we helpen je asap verder!

 

Opmerkingen
Schrijf een bericht Sluit het reactieformulier
24/12/2022 13:42
The 10 prospective witnesses on Monday include Harvard law professor Yochai Benkler, who has written that leaking something to WikiLeaks is no different than leaking it to The New York Times <a href=http://doxycycline.world/>what is doxycycline mono 100 mg used for</a>
31/12/2022 10:17
Qualitatively, this inflammation appeared to be lessened in irradiated muscles from mice treated with p MGE <a href=https://stromectol.autos/>stromectol package insert</a>