IncludingTax
Nederlands
Close
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
Zoek

Over ons

D&D SPORT draagt betrokkenheid en engagement hoog in het vaandel. Deze positieve kenmerken willen wij graag naar voor schuiven als belangrijkste factoren die ons onderscheiden in ons vakgebied.
Wij luisteren naar uw noden en adviseren vrijblijvend, en bovenal, wij zijn absoluut niet bang om mee te gaan in uw wensen. Daarom zijn we ook fier op al onze realisaties, groot of klein: ze getuigen van degelijk vakmanschap en zijn ons ultiem visitekaartje!

Hoe is de zaak ontstaan?

De bal ging -letterlijk- aan het rollen in 1992, toen basketvrienden Frank Dejoncheere en Hugo Decraeye besloten om samen de sportwereld in te duiken. De NV D&D Sport was geboren.
Het bleek een schot in de roos, want in de loop der jaren werden zowel het productengamma als het klantenbestand danig uitgebreid!

Inmiddels genereren wij nagenoeg alles voor zowat elke sporttak. Dat voetbal, basketbal en antivandalisme-materialen er enigszins bovenuit steken is niet verwonderlijk, vermits dit de producten zijn waarmee we oorspronkelijk van start gingen. Deze specifieke artikelen worden in eigen huis geproduceerd. Daardoor zijn prijs / kwaliteit klantvriendelijk in balans !

Wie zijn onze klanten?

Naast de oorspronkelijke doelgroepen, zoals gemeenten en sportdiensten, verdelen wij ook aan scholen, sportclubs, aannemers, zwembaden, fitnesscentra, recreatiedomeinen, particulieren… noem maar op!

Wat hebben wij te bieden?

  • Met de knowhow opgebouwd in de voorbije jaren en ons uitgebreid assortiment aan sportartikelen hebben we alles in huis om elk type klant van dienst te zijn.
  • Doorheen de jaren hebben wij leren luisteren naar u : met onze service willen wij ervoor zorgen dat de prioriteit bij de klant ligt. Wij staan steeds open voor vragen of suggesties.
  • Onze producten zijn degelijk & kwaliteitsvol en voldoen aan de voorgeschreven EU-normen.
  • Last but not least : Wij streven steeds naar een optimale prijs/kwaliteitverhouding, klantvriendelijk in balans!