IncludingTax
Nederlands
Close
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
Zoek

Particulier

D&D SPORT draagt betrokkenheid en engagement hoog in het vaandel. Deze positieve kenmerken willen wij graag naar voor schuiven als belangrijkste factoren die ons onderscheiden in ons vakgebied.

Wij luisteren naar uw noden en adviseren vrijblijvend, en bovenal, wij zijn absoluut niet bang om mee te gaan in uw wensen.

Daarom zijn we ook fier op al onze realisaties, groot of klein: ze getuigen van degelijk vakmanschap en zijn ons ultiem visitekaartje!

Inmiddels genereren wij nagenoeg alles voor zowat elke sporttak.

Dat voetbal, basketbal en antivandalisme-materialen er enigszins bovenuit steken is niet verwonderlijk, vermits dit de producten zijn waarmee we oorspronkelijk van start gingen. Deze specifieke artikelen worden in eigen huis geproduceerd. Daardoor zijn prijs / kwaliteit klantvriendelijk in balans !

  • Onze voetbaldoelen: exclusief D&D model en ontwerp, zowel verplaatsbare als vaste modellen, in alle maten en grootten, voorzien van alle toebehoren zoals net, nethaken, veiligheidspictogrammen, eventueel opklapbeugel en verankering. Als officieel leverancier van de KBVB voldoen onze materialen uiteraard aan de vereiste normen.
  • Onze basketdoelen: naast diverse modellen, ook leverbaar in exclusief D&D model en ontwerp, vandalismebestendig en oersterk. Al naar gelang uw wensen, keuze uit diverse soorten BB-netjes, BB-ringen en BB-borden. Alle materiaal conform de vereiste veiligheidsnormen.

Leveren en/of plaatsen?

In samenspraak wordt de levering en/of plaatsing gepland en -na telefonische bevestiging- overeenkomstig uitgevoerd.

Wij kijken er naar uit om u van dienst te kunnen zijn!

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan.