IncludingTax
Nederlands
Close
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
Zoek
Afbeelding voor categorie Infill Guard

Infill Guard

    

    

 

Elke voetballiefhebber kent het wel : de korreltjes op het kunstgrasveld die alle kanten opspringen bij trainingen en matchen en uiteindelijk naast het veld blijven liggen en erger nog... in de afvoer terecht komen... Hinderlijk en bovendien niet echt milieuvriendelijk.

HOE VERHELPEN?

Met een naadloze afdichting tussen ondergrond en geïntegreerd reclamebordprofiel is het probleem verholpen.
De INFILL GUARD is een kantplank uit aluminium, gecombineerd met een rubberen strook, die infill materiaal binnen de omheining en op het veld houdt.
Dankzij het rubberprofiel kunnen hoogteverschillen in de omheining opgevangen worden.

WAAROM AANSCHAFFEN? - 3 grote voordelen :

  1. Duurzaamheid, uiterst belangrijk in de huidige tijdsgeest: niets gaat verloren, alles opnieuw bruikbaar. Het gebruikte materiaal is voor 80% herwonnen uit bestaande materialen en is op zijn beurt 100% recycleerbaar.
  2. Combineerbaar met reeds bestaande reclameborden en omheiningssystemen.
  3. Naadloze afdichting tussen rubber en ondergrond met 20 jaar garantie op het materiaal.

 

Infill Guard - 200mm hoog

504000
De INFILL GUARD is een kantplank uit aluminium, gecombineerd met een rubberen strook, die infill materiaal (rubberen korrels, kurk...) binnen de omheining en op het veld houdt. Dankzij het rubberprofiel kunnen hoogteverschillen in de omheining opgevangen worden. Hoogte 200mm
Bel voor prijsopgave

Infill Guard - 200mm hoog - gecoat

504001
De INFILL GUARD is een kantplank uit aluminium, gecombineerd met een rubberen strook, die infill materiaal (rubberen korrels, kurk...) binnen de omheining en op het veld houdt. Dankzij het rubberprofiel kunnen hoogteverschillen in de omheining opgevangen worden. Hoogte 200mm. Beschikbaar in elke RAL-kleur.
Bel voor prijsopgave

Infill Guard - 80mm hoog

504002
De INFILL GUARD is een kantplank uit aluminium, gecombineerd met een rubberen strook, die infill materiaal (rubberen korrels, kurk...) binnen de omheining en op het veld houdt. Dankzij het rubberprofiel kunnen hoogteverschillen in de omheining opgevangen worden. Hoogte 80mm.
Bel voor prijsopgave

Bovenzijde reclame profiel (Infill Guard)

504004
De bovenzijde van het reclamebordprofiel kan enkel worden gebruikt in combinatie met Infill Guard. Samen met Infill Guard heb je een volledig gesloten systeem dat infill binnen de omheining houdt!
Bel voor prijsopgave
Categorieën