IncludingTax
Nederlands
Close
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
Zoek
Afbeelding voor categorie Urban Calisthenics

Urban Calisthenics

Calisthenics is een vorm van krachttraining waarbij verschillende oefeningen worden uitgevoerd die de grote spiergroepen aanspreken zoals rennen, staan, grijpen en duwen. De oefeningen worden met minimaal gebruik van apparatuur uitgevoerd; er wordt met name gebruik gemaakt van het eigen lichaamsgewicht.

Het doel van de calisthenicsoefeningen is het verbeteren van kracht, fitheid en flexibiliteit door bewegingen zoals trekken, duwen, buigen, springen en zwaaien, waarbij het lichaamsgewicht als weerstand dient. Calisthenics kan bijdragen aan een verbeterde spier- en aerobe conditie en kan zorgen voor verbeterde psychomotorische vaardigheden zoals balans, behendigheid en coördinatie.

D&D Sport biedt Calisthenics Sportomgevingen aan. Ontdek ze hier op onze webshop.

Calistenics DC BASE

901136
De DC BASE is een professioneel outdoor workout calisthenics toestel van zeer hoogwaardige materialen en een uniek safe locklifetime bevestigingssysteem van de contactstangen. De contactstangen zijn tevens van hoogwaardig 316 RVS waardoor deze onmogelijk kunnen oxideren en heel hygiënisch met reinigen . De turnringen zijn van speciaal allweather kunststof en massief uit één geheel en bevestigd met speciaal Hercules touw aan het toestel. Het toestel wordt op speciale vakkundige wijze verankerd in de ondergrond en afgewerkt met PlayGrass 70 (LSR 24, valhoogte 2,7 mtr).

DC BASE T.Ü.V gecertificeerd volgens de EN 16630:2015 ; EN 15312:2007+A1:2010 ; EN 913:2018 en EN-ISO 20957-1:2013 normen.

Als u voor 100% onderhoudsvrij, veiligheid en hygiëne kiest
Bel voor prijsopgave
Categorieën