IncludingTax
Nederlands
Close
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
Zoek
Afbeelding voor categorie Tafeltennis - Pingpong - Teqball

Tafeltennis - Pingpong - Teqball

Tafeltennistafel Cornilleau Sport 300, indoor

600801
De 300 Indoor tafel combineert de uitstekende stuiterkwaliteit van spaanplaatbladen met de robuustheid geïnspireerd op outdoor tafels. Hij is ideaal voor wie regelmatig wil tafeltennissen en is dankzij zijn ergonomie en optimale veiligheidsniveau geschikt voor alle spelersprofielen.
€569,00 incl. BTW €619,00 incl. BTW

Tafeltennistafel Cornilleau Sport 500, indoor

600802
De club- en recreatietafel

De 500 Indoor is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van zowel club- als recreatiespelers en is geïnspireerd op het elegante en robuuste ontwerp van buitentafels, terwijl hij een reboundkwaliteit biedt die is aangepast aan het steekspel van doorgewinterde spelers. Zijn 22 mm dikke spaanplaatpanelen zijn bijzonder geschikt voor wie op zoek is naar een tafel met hoge prestaties.
€749,00 incl. BTW €799,00 incl. BTW

Teq One - Teqball tafel

602991
De nieuwe trend uit Hongarije, TEQBALL, maakt ook bij ons furore. De Teqball-tafel TEQ ONE is ontworpen voor alle weersomstandigheden en is een echte allrounder voor scholen, clubs en recreatiefaciliteiten. Teqball is een mix van voetbal en tafeltennis. De sport komt oorspronkelijk uit Latijns-Amerika en is ook in Europa erg populair. Bij Teqball mag de bal tijdens de rally niet met de arm of hand worden gespeeld. De speler moet de bal naar de tegenpartij brengen en je mag de bal drie keer aanraken op je eigen helft totdat de bal weer op de tegenpartij gespeeld moet worden. De bal mag de vloer niet raken en de spelers mogen de tafel niet aanraken.

Op deze tafel kan je 6 sporten spelen: Teqball (voetbal), Qatch (Handball), Teqvoly (Volleybal), Teqis (Tennis), Teqpong (pingpong) en PARA TEQ SPORTEN (G-sporten)
€3146,00 incl. BTW

Teq Lite - Teqball tafel

602989
De TEQBALL TEQ LITE is een opvouwbare, multifunctionele TEQBALL tafel die zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. Dankzij de vouwfunctie en de 4 grote transportwielen is hij perfect geschikt voor gebruik op verschillende locaties. Het oorspronkelijke idee achter de speciale tafel was om een op voetbal gebaseerd spel te ontwikkelen dat de technische vaardigheden van de spelers verbetert. Het resultaat is een zeer onderhoudend en boeiend spel voor zowel voetballers als niet-voetballers.

Op deze tafel kan je 6 sporten spelen: Teqball (voetbal), Qatch (Handball), Teqvoly (Volleybal), Teqis (Tennis), Teqpong (pingpong) en PARA TEQ SPORTEN (G-sporten)
€1694,00 incl. BTW

Filter by:

Clear All
Close
Min: €568,00 Max: €3146,00
568 3146
Categorieën