IncludingTax
Nederlands
Close
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
Zoek
Afbeelding voor categorie Basketbal WILSON

Basketbal WILSON

Amerikaanse top basketballen. Reeds de officiële basketbal voor het Amerikaanse College (NCAA) en vanaf seizoen 2021-2022 ook de officiële basketbal voor de NBA! Het moet niet gezegd worden dat deze bal uitstekende kwaliteiten bezit waar iedere speler genot aan heeft!  

 

Wilson EVO NXT

WTB0900XB
De nieuwe Wilson Evo Nxt Indoor Basketbal (wedstrijdbal) beschikt over meerdere verbeterde technologieën zoals de "Extended Range technologie" die er voor zorgt dat de bal gemakkelijker schiet vanaf een grote afstand. De "Micro-Touch cover" zorgt voor een zacht gevoel aan de hand en een uitstekende grip en zo heeft de bal nog meer leuke specificaties. Beschikbaar in maat 7 en maat 6.
Van €88,00 incl. BTW

Wilson EVOLUTION

B0595XB
De Wilson Evolution basketbal is de favoriete basketbal voor clubs. Deze wedstrijdbal/top trainingsbal zorgt dat iedere speler een beter niveau ontwikkelt. Elk onderdeel, van de vochtafvoerende composietafdekking tot de ingelegde kanalen, biedt uitzonderlijke prestaties voor diegenen die niet tevreden zijn met een voldoende. De Evolution is een indoor bal! Beschikbaar in maat 7 (2 kleuren) en maat 6 (1 kleur)
Van €70,30 incl. BTW

Wilson REACTION PRO

WTB10137XB
De Wilson Reaction Pro basketbal is een basketbal die is gecreëerd om op het niveau van het college basketbal en de NCAA mee te kunnen doen. De basketbal heeft een composieten cover en kiezelkanalen voor extra grip en controle tijdens de spannendste momenten in een spel. De druk-lock helpt lucht vast te houden om een optimale baldruk te behouden. De perfecte wedstrijd/trainingsbal. Beschikbaar in maat 7, 6 en 5

maat 5 beschikbaar (maat 6 en 7 eind november 2022)
Van €38,10 incl. BTW

Wilson FIBA 3x3 GAMEBALL

WTB0533XB
De nieuwe officiële FIBA 3x3 wedstrijdbal heeft de omvang van een medium size basketbal (maat 6). De bal weegt echter hetzelfde als een officiële wedstrijdbasketbal (maat 7). De geringere omvang maakt het hanteren van de bal gemakkelijker voor spelers van elke lengte en leeftijd. Het relatief zware gewicht vraagt meer kracht van de speler bij het schieten en passen en maakt het spel zo meer uitdagend. Betere grip en balcontrole De FIBA 3x3 bal is voorzien van de gepatenteerde Wave Triple Threat Technology voor optimale balcontrole. Deze technologie maakt gebruik van 24 extra groeven op het baloppervlak die zorgen voor een betere grip en balcontrole op alle soorten velden.
€44,90 incl. BTW

Filter by:

Clear All
Close
Min: €44,00 Max: €96,00
44 96
Categorieën