IncludingTax
Nederlands
Close
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
Zoek
Afbeelding voor categorie Badminton Pluimpjes (Shuttles)

Badminton Pluimpjes (Shuttles)

Badminton pluimpjes - school (koker/6)

011077
Schoolpluimpjes (koker van 6)
€18,90 incl. BTW

Badminton pluimpjes - training (koker/6), geel

011086
Ideale pluimpjes voor clubverband
€7,00 incl. BTW

Badminton pluimpjes - training (koker/6), wit

011078
Trainingpluimpjes (koker van 6), wit
€7,00 incl. BTW

Pluimpjes - Shuttle AEROSENSA (koker/12)

4000103
Yonex shuttles staan bekend om hun duurzaamheid en constante betrouwbaarheid. Met het uiterste kwaliteitsoogmerk worden de 7 beste veren gebruikt die de vlucht van de shuttle zo optimaal mogelijk maakt. Per type Aerosensa shuttle is de keuze voor de juiste veer bepalend. Een goede veer wordt voor de Aerosensa 10 gebruikt tot aan de beste veer voor de Aerosensa 50. De shuttles zijn geschikt voor competitie- en trainingsniveau, maar wordt in het land waar gespeeld wordt ingeschaald op niveau. Dit is bij de betreffende badmintonbond na te zien. Het materiaal van de veren is ganzenveer en de dop is volledig gemaakt van kurk.
€28,60 incl. BTW

Pluimpjes Yonex Aeroclub Tour (koker/12)

4001083
Yonex Aeroclub zijn verenshuttles gemaakt van eendenveer die zo geproduceerd zijn om de juiste snelheid, diepte en stabiliteit te garanderen in verschillende sporthalcondities en temperaturen. Het precieze ontwerp en de kwaliteit van het product zorgen ervoor dat de shuttle weer snel in zijn ideale vlucht komt. De shuttles zijn geschikt voor competitie- en trainingsniveau, maar wordt in het land waar gespeeld wordt ingeschaald op niveau. Dit is bij de betreffende badmintonbond na te zien. Het materiaal van de veren zijn eendenveer en de dop is gemaakt van composiet kurk.
€30,75 incl. BTW

Pluimpjes Yonex Mavis 10 (Koker / 6), geel

4100102
De Mavis 10 shuttle is ontworpen met Mavis technologie.Deze technologie zorgt voor een stabiele vlucht.Ideaal voor de beginnende speler op zoek naar een nauwkeuriger shot.
€13,60 incl. BTW

Pluimpjes Yonex Mavis 300 (koker/6)

4103022B
Yonex Mavis shuttles zijn nylon shuttles. Deze shuttles zijn zo gemaakt om zo dicht mogelijk bij de shuttlevlucht van verenshuttles te komen, maar dan met een duurzaamheid dat deze shuttle 4 tot 5 keer zo lang meegaat als een vergelijkbare nylonshuttle. Dit samen maakt de Mavis serie van Yonex de meest kostenbesparende shuttle keuze, welke te gebruiken is op recreatief-, trainings- en competitieniveau. Op welk competitieniveau er met de shuttle gespeeld mag worden, is te controleren bij de betreffende badmintonbond van het land waar gespeeld wordt. De Yonex Mavis shuttle is er in verschillende kwaliteiten en snelheden verkrijgbaar. Yonex Mavis 300 is een nylonshuttle met een kurkendop, die lijkt op de vlucht van een verenshuttle. Hierdoor is de vlucht stabieler en het gevoel met de shuttle uitstekend. De shuttle is te gebruiken voor recreatief-, trainings- en competitieniveau. Doordat de shuttle na een smash in slecht 0.02 seconden zich herstelt, zijn ze in de Benelux in de competities en trainingen de meest bespeelde nylonshuttle. De Mavis 300 is een duurzame en kwalitatief betrouwbare shuttle.
€21,04 incl. BTW

Pluimpjes Yonex Mavis 7

4100073
Pluimpjes Yonex Mavis 7
€16,71 incl. BTW

Filter by:

Clear All
Close
Min: €6,00 Max: €31,00
6 31
Categorieën