IncludingTax
Nederlands
Close
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
Zoek
Afbeelding voor categorie Urban Multisport

Urban Multisport

Nieuw in het assortiment zijn de diverse multisport pleintjes. Deze worden steeds op maat gemaakt en volgens wensen van de klant. Er zijn diverse opties op deze multisport pleintjes waardoor een gewone prijs niet te geven is. Steeds via prijsaanvraag en volgens jouw wensen/eisen. Kortom topmateriaal in diverse kleuren. 

Multisport Terrein Boréal

900151
Het Boréal Multisport terrein is een terrein voor diverse disciplines zoals voetbal, handbal, basketbal, volleybal, straatvoetbal, en vele andere... Het wordt volledig op maat gemaakt. en het is dus moduleerbaar volgens uw project. Er zijn diverse opties voor de hekken, afwerkingen, uitbreidingen... Het verschil met het Multisportterrein Deauville, is dat de afwerking hier met hout is. Vraag uw offerte aan betreffende uw project.
Bel voor prijsopgave

Multisport Terrein Brooklyn

900152
Het Brooklyn Multisport terrein is een terrein voor diverse disciplines zoals voetbal, handbal, basketbal, ... Het wordt volledig op maat gemaakt. en het is dus moduleerbaar volgens uw project. Er zijn diverse opties voor de hekken, afwerkingen, uitbreidingen... Het Brooklyn multisportveldmodel is uniek omdat het gevuld is met roosters, terwijl het Deauville-veld een getraliede invulling bevat. Vraag uw offerte aan betreffende uw project.
Bel voor prijsopgave

Multisport Terrein Deauville

900150
Het Deauville Multisport terrein is een terrein voor diverse disciplines zoals voetbal, handbal, basketbal, volleybal, straatvoetbal, en vele andere... Het wordt volledig op maat gemaakt. en het is dus moduleerbaar volgens uw project. Er zijn diverse opties voor de hekken, afwerkingen, uitbreidingen... Vraag uw offerte aan betreffende uw project.
Bel voor prijsopgave

Multisport Terrein Heroville

900153
Het Heroville Multisport terrein is een terrein voor diverse disciplines zoals voetbal, handbal, basketbal, ... Het wordt volledig op maat gemaakt. en het is dus moduleerbaar volgens uw project. Er zijn diverse opties voor de hekken, afwerkingen, uitbreidingen... Het Hzeroville multisportveldmodel is gevuld is met gelaste gaasinvulling. Vraag uw offerte aan betreffende uw project.
Bel voor prijsopgave
Categorieën