IncludingTax
Nederlands
Close
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
Zoek
Afbeelding voor categorie TEQBALL

TEQBALL

Teqball is een op voetbal gebaseerde sport, gespeeld op een speciaal gebogen tafel (de Teq-tafel), die een nieuwe generatie atleten en amateurs (teqers) aantrekt, die hun technische vaardigheden, concentratie en uithoudingsvermogen willen ontwikkelen. De sport, die in 2012 in Hongarije is ontstaan, is een echt gendergelijk spel, aangezien de regels bepalen dat teqball wordt gespeeld tussen twee (enkelspel) of vier spelers (dubbelspel), ongeacht het geslacht. De sport volgt een puntentelling en kan worden gespeeld op verschillende ondergronden zoals zand, acryl of binnen. Teqball laat spelers maximaal drie aanrakingen toe voordat ze de bal teruggeven aan de tegenstander, dus als je drie keer met een voetbal kunt jongleren, zul je ook uitblinken in teqball. Teqball is het zuiverste gebruik van een voetbal, met de regel dat er geen fysiek contact is toegestaan tussen de spelers onderling, of tussen de spelers en de tafel, waardoor het risico op botsingen wordt uitgesloten.


In aantallen:

 • Opgericht 5000 spelers in meer dan 100 landen
 • 122 opgerichte nationale federaties
 • Meer dan 2000 clubs over de hele wereld
 • Meer dan 1800 door FITEQ opgeleide scheidsrechters
 • 3 Wereldkampioenschappen georganiseerd (2017, 2018, 2019)
 • Sport erkend door 3 Continentale Olympische Verenigingen (OCA, ANOCA, ONOC)
 • GAISF status van volwaardig lid

 

Sporten die kunnen gespeeld worden op de TEQTAFEL:

 • TEQBALL: voetbalskills: voor een video: klik hier
 • QATCH: handbalskils: voor een video: klik hier
 • TEQVOLY: volleybalskills: voor een video: klik hier
 • TEQIS: racket/padel skills: voor video: klik hier
 • TEQPONG: tafeltennis skills: voor video: klik hier
 • PARA TEQSPORT: G-sport: Para Teqball, Para Teqvoly, Para Teqpong, Para Teqis: voor video: klik hier

 

D&D Sport is de officiële dealer voor TEQBALL in België.

 

Teq One - Teqball tafel

602991
De nieuwe trend uit Hongarije, TEQBALL, maakt ook bij ons furore. De Teqball-tafel TEQ ONE is ontworpen voor alle weersomstandigheden en is een echte allrounder voor scholen, clubs en recreatiefaciliteiten. Teqball is een mix van voetbal en tafeltennis. De sport komt oorspronkelijk uit Latijns-Amerika en is ook in Europa erg populair. Bij Teqball mag de bal tijdens de rally niet met de arm of hand worden gespeeld. De speler moet de bal naar de tegenpartij brengen en je mag de bal drie keer aanraken op je eigen helft totdat de bal weer op de tegenpartij gespeeld moet worden. De bal mag de vloer niet raken en de spelers mogen de tafel niet aanraken.

Op deze tafel kan je 6 sporten spelen: Teqball (voetbal), Qatch (Handball), Teqvoly (Volleybal), Teqis (Tennis), Teqpong (pingpong) en PARA TEQ SPORTEN (G-sporten)
€3146,00 incl. BTW

Teq Lite - Teqball tafel

602989
De TEQBALL TEQ LITE is een opvouwbare, multifunctionele TEQBALL tafel die zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. Dankzij de vouwfunctie en de 4 grote transportwielen is hij perfect geschikt voor gebruik op verschillende locaties. Het oorspronkelijke idee achter de speciale tafel was om een op voetbal gebaseerd spel te ontwikkelen dat de technische vaardigheden van de spelers verbetert. Het resultaat is een zeer onderhoudend en boeiend spel voor zowel voetballers als niet-voetballers.

Op deze tafel kan je 6 sporten spelen: Teqball (voetbal), Qatch (Handball), Teqvoly (Volleybal), Teqis (Tennis), Teqpong (pingpong) en PARA TEQ SPORTEN (G-sporten)
€1694,00 incl. BTW

Filter by:

Clear All
Close
Min: €1694,00 Max: €3146,00
1694 3146
Categorieën