IncludingTax
Nederlands
Close
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
Zoek
Afbeelding voor categorie Badminton Racketten

Badminton Racketten

Yonex Badmintonset GR202 ST

601621
Deze set is een uitstekende badmintonset om mee te nemen tijdens de vakantie periode. Bespaart u de grootste ergernis die er ontstaat dat u tijdens het overslaan de shuttle in de bespanning vast slaat, wat doorgaans met de goedkope varianten van concurrenten gebeurt. Het zal met deze set niet gebeuren! De GR202 wordt als set geleverd met 2 outdoor shuttles en zit verpakt in een gesloten hoes met ritssluiting. Inhoud: 20 RACKETS + 2 NETTEN + 3 dozijn shuttles + transporttas Voorlopig niet beschikbaar
€290,00 incl. BTW

Yonex Carbonex 7000N

1070079
Yonex Carbonex is een racketserie die al jaren bestaat. De modellen kenmerken zich door het klassieke ovale racketblad. Dit geeft het racket een solide en stabiel gevoel. Yonex Carbonex 7000 is een racket wat geschikt is voor de beginnende en gevorderde speler, die een no-nonsense badmintonracket wilt, wat veel controle door de stevigheid van het blad en een solide gevoel in de slag geeft. Het racketblad is Dura-Frame, wat voor veel stabiliteit zorgt en stijf is. Ten opzichte van de Yonex badmintonrackets series heeft de Carbonex serie een iets kleiner optimaal raakvlak in het racketblad. Ook wel de sweetspot genoemd. Het racketblad van de Yonex Carbonex 7000 is gemaakt van aluminium racketblad en de steel van carbon graphite dat ervoor zorgt dat de steel wat soepeler is zodat deze wat meer lengte in de slag geeft ten opzichte van de Yonex Carbonex 6000. Het totale gewicht van het racket is ongeveer 93 gram. De flex van het racket is medium. Het bespanadvies van het racket ligt tussen 7 en 9 kilo
€51,90 incl. BTW

Yonex Muscle Power 2

1070029
Yonex Muscle Power is een badminton racket lijn voor de beginnende badmintonner. Het Muscle Power systeem in het blad zorgt voor een goede interactie tussen snaar en frame en geeft een goed gevoel met de shuttle tijdens de slag. In combinatie met het isometrische blad geeft dit de ideale combinatie voor de beginner. Muscle Power geeft slagkracht en een prima controle in de slag. De Yonex Muscle Power 2 is een badmintonracket geschikt voor de beginnende badmintonner. Het blad is gemaakt van aluminium en de steel van staal, welke bij elkaar worden gehouden door een T-stuk op de buitenzijde. Het racket weegt ongeveer 98 gram, wat de racket handling wat trager maakt, maar de shuttle wat meer snelheid mee zal geven. Het racket is kopzwaar en de aanbevolen spankracht ligt tussen 6,5 en 8,5 kilo.
€28,00 incl. BTW

Yonex Muscle Power 2jr.

1070027
Yonex Muscle Power is een badminton racket lijn voor de beginnende badmintonner. Het Muscle Power systeem in het blad zorgt voor een goede interactie tussen snaar en frame en een goed gevoel met de shuttle tijdens de slag. In combinatie met het isometrische blad geeft dit de ideale combinatie voor de beginner. Muscle Power 2 geeft slagkracht en een prima controle in de slag. De Muscle Power 2 JUNIOR is een verkorte versie van de Muscle Power 2. Doordat het racket korter is, 54 centimeter, is het beter voor de junior om zo de hand/oog coördinatie optimaal te trainen. Het blad is gemaakt van aluminium en de steel van staal welke bij elkaar worden gehouden door een T-stuk op de buitenzijde. Totaal weegt dit racket ongeveer 83 gram. Het racket is kop zwaar en de aanbevolen spankracht ligt tussen 6,5 en 8,5 kilo.
€25,00 incl. BTW

Yonex Muscle Power 5

1070059
Yonex Muscle Power is een badminton racket lijn voor de beginnende badmintonner. Het Muscle Power systeem in het blad zorgt voor een goede interactie tussen snaar en frame en geeft een goed gevoel met de shuttle tijdens de slag. In combinatie met het isometrische blad geeft dit de ideale combinatie voor de beginner. Muscle Power geeft slagkracht en een prima controle in de slag. De Yonex Muscle Power 5 is een badmintonracket geschikt voor de beginnende badmintonner. Het is het eerste racket binnen de Muscle Power serie met het T-stuk geïntegreerd. Dit geeft een beter gevoel tijdens de slag. Het racketblad is gemaakt van aluminium en de steel van staal. Het racket weegt ongeveer 98 gram, wat de racket handling wat trager maakt, maar de shuttle wat meer snelheid mee zal geven. Het racket is kopzwaar en de aanbevolen spankracht ligt tussen 6,5 en 8,5 kilo.
€33,00 incl. BTW

Yonex Muscle Power 8

1070060
Yonex Muscle Power is een badminton racket lijn voor de beginnende badmintonner. Het Muscle Power systeem in het blad zorgt voor een goede interactie tussen snaar en frame en geeft een goed gevoel met de shuttle tijdens de slag. In combinatie met het isometrische blad geeft dit de ideale combinatie voor de beginner. Muscle Power geeft slagkracht en een prima controle in de slag. De Yonex Muscle Power 8 is het beste model in deze racketlijn. Doordat de steel gemaakt is van graphite geeft het dit racket een fijner spelgevoel tijdens de slag en kunnen de shuttles dieper worden geplaatst, omdat de steel flexibeler is. Het racket heeft een blad gemaakt van aluminium en de steel is gemaakt van graphite. Totaal gewicht is ongeveer 93 gram. De flex van het badmintonracket is medium. Het racket is kopzwaar en de aanbevolen spankracht ligt tussen 7 en 9 kilo.
€43,50 incl. BTW

Burton Kanikapot Sr. BX490

1110491
Dit is absoluut het sterkste racket op de markt. Met een zeer dikke (7,5mm) 4x getemperde stalen steel en extra 3x getemperd aluminium blad. Het racket is bespannen met Ashaway Rally 21, wat zorgt voor een ongekende levensduur. Het racket weegt 112 gram. Dit racket is ideaal voor de verhuur, of voor gebruik in scholen. De iets hogere prijs wordt ruimschoots gecompenseerd door de veel langere levensduur. Bestaat ook in een junior versie van 60cm Beschikbaar vanaf 20/06/2020
€27,30 incl. BTW

Burton Kanikapot. Jr. BX490 (60cm)

1110492
Dit is absoluut het sterkste racket op de markt. Met een 4x getemperde stalen steel en extra 3x getemperd aluminium blad. Het racket is bespannen met Ashaway Rally 21, wat zorgt voor een ongekende levensduur. Het racket weegt 105 gram en is 60cm lang. Dit racket is ideaal voor de verhuur, of voor gebruik in scholen voor kinderen tot 12jaar. De iets hogere prijs wordt ruimschoots gecompenseerd door de veel langere levensduur.
€24,95 incl. BTW

Badminton racket DISCOVERY 61 (SET/20)

011032
Set van 20 badmintonrackets Model DISCOVERY 61 + 1 transporttas. Lengte racket: 61cm
€205,80 incl. BTW

Filter by:

Clear All
Close
Min: €8,00 Max: €290,00
8 290
Categorieën