IncludingTax
Nederlands
Close
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
Zoek
Afbeelding voor categorie Hockeydoelen

Hockeydoelen

Hockeydoel EHL X

504014
Wedstrijd hockeydoel (3,66x2,14m), goedgekeurd door internationale bonden. Dit is het meest professionele doel in de EHL assortiment. Het doel is gebruiksvriendelijk en heeft weinig onderhoud nodig.

De EHL X is een hockeydoel welke voorzien is van vele gemakken. Zo is deze geleverd met dubbele wielen en een uniek voetstandaard waardoor deze makkelijk te verplaatsen is. Door de haakloze ComFix bevestiging blijft het net goed zitten en kan deze makkelijk vervangen worden. Daarnaast is de slagplank zo ontworpen dat deze goed beschermd is tegen deuken en scheuren bij de harde schoten op het doel. Het doel wordt geleverd met een gele coating.
Bel voor prijsopgave

Hockeydoel Ultima EHL

504011
Wedstrijd hockeydoel (3,66x2,14m), de Ultima EHL is een exclusief en duurzaam top hockeydoel.

Het net hangt vrij in het doel en is voorzien van een haakloze ComFix netbevestiging. Deze unieke netbevestiging zorgt ervoor dat het net opgesloten zit middels een rubber pees waardoor het net nooit los zal komen van het doel. Ideaal in het gebruik en onderhoud dus. Het hockeydoel Ultima EHL is voorzien van het unieke doelprofiel dat speciaal ontwikkeld is om weerstand te bieden aan ballen met hoge impact. De Ultima EHL is uitgevoerd met een slagplank bestaande uit aluminium profiel voorzien van rubber en van binnen gevuld met hout. Dit rubber zorgt er voor dat de slagplank het geluid reduceert en beschermd meteen de aluminium slagplank. Het hout zorgt ervoor dat de plank niet sterk zal indeuken en vervolgens scheuren. Het doel is standaard voorzien van dubbele wielen waarmee je het doel eenvoudig kunt verplaatsen. Standaard is het doel voorzien van een wit gecoat voorpand (RAL9010).
Bel voor prijsopgave

Hockeydoel Pro Plus

504012
Wedstrijd hockeydoel (3,66x2,14m).

Het doel is zowel met traditionele of vrije netophanging (het net buiten of binnen de netbeugels) te verkrijgen. Het doel is volledig voorzien van haakloze netbevestiging d.m.v. netstrip in de paal en lat, rondom de slagplank zitten opgelaste netbussen en net-assen. De slagplank van de Pro plus is uitgevoerd met betonplex voorzien van 6mm dik rubber om de impact en geluidshinder van de ballen te dempen. Als optie kun je kiezen voor wielen om het doel eenvoudig te verplaatsen.
Bel voor prijsopgave

Hockeydoel Standaard

504010
Degelijk Training-Wedstrijd hockeydoel (3,66x2,14m).

Het doel is met een vrije netophanging te gebruiken. Het doel is volledig voorzien van haakloze netbevestiging d.m.v. netstrip in de paal en lat, rondom de slagplank zitten opgelaste netbussen en net-assen. De slagplank is uitgevoerd met PE (slagvast kunststof). Om doorhangen van de slagplank te voorkomen is deze bevestigd op een aluminium frame. Als optie kun je kiezen voor wielen om het doel eenvoudig te verplaatsen.
Bel voor prijsopgave

Hockeydoel jeugd

504013
Het jeugd hockeydoel is een degelijk en solide jeugd hockeydoel met de afmeting 3,66x0,46m. Het doel is uitgevoerd met een slagplank vervaardigd uit 6mm PE (slagvast kunststof). Na de training of wedstrijd vouw je het doel eenvoudig op. Het doel is voorzien van bokwielen waarmee u het doel eenvoudig kunt verplaatsen. Tevens beschadig je hiermee het kunstgras niet. Het jeugd hockeydoel is geschikt voor normale intensiteit jeugd trainingsgebruik.
Bel voor prijsopgave

Filter by:

Clear All
Close
Categorieën