IncludingTax
Nederlands
Close
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
Zoek

Adjuster band nylon met RVS gespen en karabijnhaak

440690
Adjuster band nylon met RVS gespen en karabijnhaak
€14,74 incl. BTW

Air-Tenniswand 3m

442020
De recent ontwikkelde Air-Tennismuur is de ideale trainingspartner voor iedereen, van beginners tot experts. Dit product is een uniek en absoluut onovertroffen trainingsapparaat. Vast of verplaatsbaar. Het wordt geleverd in een zak, en is gemakkelijk te vervoeren. Om op te zetten, gewoon ontvouwen uitrollen. Met de compressor (meegeleverd) vul je de Air-Tennismuur met lucht. De luchtdruk bepaalt de kracht van het terugstoten van de bal. Dankzij de bevestigingsbanden is de Air-Tennismuur makkelijk te bevestigen aan een sportraam of muur. Lengte 3m en kan ook voorzien worden van steunpalen voor gebruik ver weg van een muur.
Bel voor prijsopgave

Air-Tenniswand 4m

442021
De recent ontwikkelde Air-Tennismuur is de ideale trainingspartner voor iedereen, van beginners tot experts. Dit product is een uniek en absoluut onovertroffen trainingsapparaat. Vast of verplaatsbaar. Het wordt geleverd in een zak, en is gemakkelijk te vervoeren. Om op te zetten, gewoon ontvouwen uitrollen. Met de compressor (meegeleverd) vul je de Air-Tennismuur met lucht. De luchtdruk bepaalt de kracht van het terugstoten van de bal. Dankzij de bevestigingsbanden is de Air-Tennismuur makkelijk te bevestigen aan een sportraam of muur. Lengte 4 meter en kan ook voorzien worden van steunpalen voor gebruik ver weg van een muur.
Bel voor prijsopgave

Air-Tenniswand 5m

442022
De recent ontwikkelde Air-Tennismuur is de ideale trainingspartner voor iedereen, van beginners tot experts. Dit product is een uniek en absoluut onovertroffen trainingsapparaat. Vast of verplaatsbaar. Het wordt geleverd in een zak, en is gemakkelijk te vervoeren. Om op te zetten, gewoon ontvouwen uitrollen. Met de compressor (meegeleverd) vul je de Air-Tennismuur met lucht. De luchtdruk bepaalt de kracht van het terugstoten van de bal. Dankzij de bevestigingsbanden is de Air-Tennismuur makkelijk te bevestigen aan een sportraam of muur. 5 meter en kan ook voorzien worden van steunpalen voor gebruik ver weg van een muur.
Bel voor prijsopgave

Air-Tenniswand 6m

442023
De recent ontwikkelde Air-Tennismuur is de ideale trainingspartner voor iedereen, van beginners tot experts. Dit product is een uniek en absoluut onovertroffen trainingsapparaat. Vast of verplaatsbaar. Het wordt geleverd in een zak, en is gemakkelijk te vervoeren. Om op te zetten, gewoon ontvouwen uitrollen. Met de compressor (meegeleverd) vul je de Air-Tennismuur met lucht. De luchtdruk bepaalt de kracht van het terugstoten van de bal. Dankzij de bevestigingsbanden is de Air-Tennismuur makkelijk te bevestigen aan een sportraam of muur. Lengte: 6 meter en kan ook voorzien worden van steunpalen voor gebruik ver weg van een muur.
Bel voor prijsopgave

Allu schraper (zonder steel)

440070
Dubbelzijdig instrument, een zijde getand , andere zijde vlak, Breedte: 80cm Steel (lengte 1,5m, ø 28mm) niet inbegrepen.
€65,88 incl. BTW

Filter by:

Clear All
Close
Min: €0,00 Max: €6404,00
0 6404
Categorieën